BEYOND THE STANDARDS
Надолу

Кафетерия


LATE Café & Roastery станаха част от семейството на NV Tower. В уютна обстановка на партера в централното лоби ще можете да се насладите на богат избор от напитки и вкусни изкушения. 

LATE Café & Roastery e специален кафе спот, където кафето е изкуство, култура и преживяване. Стъпвайки на философията, че кафето е момент от деня, който си заслужава да откраднем за себе си, LATE Cafe & Roastery съчетава прясно изпечено занаятчийско кафе от най-високо качество, с впечатляваща бутикова атмосфера и внимание към детайла. 

От класически напитки до авторски кафе творения, в основата на кафето в LATE стои автентичния, неподправен кафе вкус. От най-висок клас. Без излишни добавки. 

За да бъде всяко кафе изживяване автентично, професионално   обучените баристи на LATE подхождат с индивидуален подход към нуждите и предпочитанията на всеки клиент, за да поднесат персонализирано гурме удоволствие, готово за консумация на място или опаковано за вкъщи. 

От сладко еспресо с шоколадови нотки до ефирна плодова кафе филтрация, в LATE ще откриете богато портфолио от кафета, прецизно приготвени на пекарна с филтри за прецизно изпичане, за да разкрият най-дълбоките нотки автентичен кафе вкус и арома. 
Защото чакането за хубавото кафе си струва.
LATE.Worth the wait.  

WebDesignBG
© NV Tower. Всички права запазени.