BEYOND THE STANDARDS
Надолу

Локация


Локация, локация, локация... трите "основни принципа" при недвижимите имоти важат в пълна сила за NV Tower.

Сградата е разположена в югоизточната част на гр.София, на бул.”Г.М.Димиров” в близост до кръстовището с бул.”Драган Цанков”, в район, който се доказа като атрактивна за инвестиции територия и бързо се превръща в една от основните зони за бизнес и ново строителство в столицата. Неслучайно този район с бързо нарастващо, младо население привлича значителен интерес за изграждане на бизнес и жилищни сгради и затвърждава притегателната си сила като предпочитано място за работа и живеене.

Основните градски пътни артерии - бул. "Г. М. Димитров" и бул. "Драган Цанков", осигуряват бързо придвижване между южните и източните райони, а в близост е и бул.„Цариградско шосе”, както и най-интензивното кръстовище 4-ти километър, което прави района лесно достъпен с автомобил от всяка точка на града.

Отличен е и достъпът до системата на градския транспорт, като метростанция „Г. М. Димитров” е само на 300 м от сградата, а в непосредствена близост се намират и спирки на няколко автобусни линии. 

Локацията на NV Tower позволява удобна свъзаност  с Летище София, с Централна ЖП гара, с четири от шестте мола в града и другите основни бизнес зони на града. 

И не на последно място - NV Tower е в непосредствена близост до зеления оазис на няколко парка - Ловен парк, Борисова градина, парк "Студентски".
 

WebDesignBG
© NV Tower. Всички права запазени.