BEYOND THE STANDARDS
NV Residence
Надолу

Банка ДСК в NV Tower


Банка ДСК откри нов модерен офис с възможност за самообслужване в NV Tower 

 

От началото на месец февруари модерен офис от най-ново поколение обслужва клиентите на Банка ДСК в град София и той се помещава в NV Tower. Локацията на сградата на изключително комуникативно място, в близост до метростанция, жилищни и бизнес сгради –  на бул. „Г. М. Димитров“ №59 в близост до кръстовището с бул. „Драган Цанков“, както и заетостта й от технологични и ИТ компании, ще допринесе услугите на банката да достигнат до широк кръг потребители.

Освен екип от 4(четири) висококвалифицирани банкови експерти, за удобство на клиентите Банка ДСК е осигурила възможност и за самообслужване. Инсталирано е АТМ устройство за теглене на пари в брой, извършване на справки, плащане на сметки, стокови кредити в Банка ДСК, получаване на преводи MoneyGram и др. Освен че улеснява клиентите, инсталираният банкомат им предоставя възможност да спестят не само време, но и средства, поради по-ниските такси от тези при традиционното банкиране.

Банков офис „NV Tower“ е изпълнен по най-актуалната визия и стандарти на Група ОТП, част от която е и Банка ДСК, като са използвани материали и доставчици предимно от България. Интериорният дизайн се отличава с повече естествени материали, ергономични мебели и решения на пространството, които да подобрят клиентското преживяване още със самото влизане в офиса.

Откриването на новия офис е част от стратегията на Банка ДСК, фокусирана върху осигуряването на максимално удобство, лекота и сигурност на клиентите.

 

****

Допълнителна информация за медии:

Александра Попова, експерт „PR и комуникации“, Aleksandra.Popova@dskbank.bg, тел. +359 988 191 752

Гергана Бендурска, директор на дирекция „PR и комуникации“, Gergana.Bendurska@dskbank.bg, тел. 02 9391 174

WebDesignBG
© NV Tower. Всички права запазени.